Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu nedenle henüz koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet esenlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

şu demek oluyor ki, baş ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak karınin tasarlanmışken, ivedili çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye derunin kullanılan bir kapıdır.

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya muhik ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları kadar yapı eminği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka Yangın Merdiveni Kapısı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz hareketsiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Biröte firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak yapıda olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı midein nispeten aksiyonlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin mutabık mezuniyet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page